sAMEN MET OUDERS

SAMEN MET OUDERS

Jouw kind staat bij ons centraal. Daarom vinden we goed contact met jou heel belangrijk. Heb je vragen, wil je iets bespreken of zit je ergens mee? We luisteren altijd naar je en denken graag met je mee. We vinden het belangrijkste dat je je gezien en gehoord voelt. Je kan altijd bij ons binnenlopen.

dAGELIJKS CONTACT

Iedere ochtend mogende kinderen vanaf groep 3 om 08.20 uur zelfstandig naar binnen. De kleutergroepen worden buiten door de juf opgehaald. Aan het eind van de dag worden alle klassen naar buiten gebracht. Je hebt de mogelijkheid om leerkrachten te begroeten of ze even te spreken. Zo heb je iedere dag contact met de leerkracht van je kind.

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij ons onderwijs en onze opvang.

Communicatie

Wij werken met een app voor ouders om berichten te delen. De leerkracht of pedagogisch medewerker van je kind zet hier regelmatig leuke foto’s en verhalen op van de activiteiten die in de groep gedaan zijn. Zo blijf je op de hoogte van alles waar je kind in de groep mee bezig is. Leuk om hier thuis over verder te praten.

Nieuwsberichten

Regelmatig ontvangt u van ons nieuwsberichten in de oudsten-app van Parro. Hierin zetten we de belangrijke nieuwsberichten die voor het hele IKC gelden. Hierin verwijzen wij u soms ook naar andere websites met interessante informatie. In de App vind je ook belangrijke data zoals het vakantie- en activiteitenrooster.

Scroll naar boven