Peuteropvang

Vanaf het moment dat je kind naar de basisschool gaat, kan je hem of haar ook inschrijven voor de buitenschoolse opvang, of kortweg BSO. Omdat de werkdagen van ouders meestal langer duren dan een schooldag, kun je bij ons gebruik maken van extra opvang. Op dit moment bieden we opvang op maandag-, dinsdag- en donderdag aan. Zo is je kind op een fijne plek terwijl jij werkt.

Je kunt altijd even bellen voor het maken van een afspraak. We kunnen je dan meer informatie geven. Wil je direct inschrijven? Klik dan op de button hieronder.

INSCHRIJVEN PEUTEROPVANG

De peuteropvang van IKC Prins Bernhardschool is een goede voorbereiding op de basisschool. Aansprekende thema’s en ontwikkelingslijnen zijn de basis voor het dagelijkse aanbod.

Peuters leren bij ons 1000 nieuwe woorden voor hun vierde verjaardag, maken al kennis met het basisonderwijs door te spelen in de onderbouwunit, lunchen gezond en bewegen tijdens het buiten spelen en de extra beweeglessen die wij aanbieden. Je kunt jouw kind hieronder direct inschrijven.

RONDLEIDING

Wil je een kijkje nemen bij onze Peuteropvang? Maak een afspraak via 078 8905525 of vul het contactformulier in. Of loop gewoon eens binnen. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom. We leiden je met veel plezier rond.

Scroll naar boven