buitenschoolse opvang

Opvang en onderwijs onder één Dak

Bij IKC Prins Bernhardschool vind je opvang en onderwijs in één gebouw onder één dak.

Opvang en onderwijs in één gebouw zorgt voor een vertrouwde en soepele overgang van school naar de BSO. De ruimte is bekend, het is in hetzelfde gebouw én we hebben uiteraard een vaste medewerker op alle dagen. Dit draagt bij aan een warme overdracht tussen school en BSO. Tijdens de BSO worden leuke activiteiten gedaan en is er tijd om te spelen.

activiteiten

Kinderen van 4-12 jaar kunnen op onze opvang na schooltijd heerlijk spelen, leren, ontdekken en genieten, zowel binnen als buiten. Kinderen kunnen rustig lezen, genieten van muziek in de zithoek, samen spelen in de speelhoeken, knutselen en nog veel meer. Een spelletje binnen of heel actief buiten spelen en sporten, het zijn de vitaminen voor een gezonde ontwikkeling. De gediplomeerde medewerkers nemen de tijd voor ieder kind en spelen in op verschillen in leeftijd en interesse.

Contact met ouders

Jouw kind staat bij ons centraal. Daarom vinden we goed contact met jou heel belangrijk. Heb je vragen, wil je iets bespreken of zit je ergens mee? We luisteren altijd naar je en denken graag met je mee. We vinden het belangrijkste dat je je gezien en gehoord voelt. Je kan altijd bij ons binnenlopen.

Onze professionals van de BSO zorgen voor een goede opvang voor je kind. Regelmatig evalueren we hoe het gaat en waar we onszelf in kunnen verbeteren. Daarnaast komt minimaal 1x per jaar de GGD voorbij om te controleren of wij aan alle eisen en voorwaarden voldoen. Hiervan is een rapport beschikbaar. Dit rapport is in te zien door te klikken op onderstaande button.

Scroll naar boven