aanbod basisschool

Aanbod

Professionele cultuur

Op IKC Prins Bernhardschool hebben we oog voor elk kind. We doen ons best om jouw kind te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat begint natuurlijk met kwalitatief goed onderwijs op basis van de nieuwste inzichten. Om elk kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, geven we les op drie niveaus in de klas, met daarbij ruimte voor individuele ontwikkeling. We communiceren duidelijk over de ontwikkeling van uw kind. Als het goed gaat, maar ook als dat niet zo is.

aanbod en professionele cultuur
muziek en beweging

veel aandacht voor Muziek en bewegingsonderwijs

Elk kind heeft eigen talenten. Ook op het gebied van bijvoorbeeld muziek en bewegen. Daarom hebben wij een eigen muziek- en bewegingsdocent. Tijdens deze lessen kunnen leerlingen hun talent ontwikkelen. Een goede motorische ontwikkeling is daarnaast ook een belangrijk basis voor de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Ons GroeilaB

Kinderen die meer uitdaging aankunnen lopen soms toch vast. Ze vinden het moeilijk om te plannen, organiseren en doelgericht te werken. Voor deze kinderen hebben we ons GroeiLab. Onder begeleiding van een gespecialiseerde leerkracht worden deze vaardigheden op een creatieve en uitdagende manier aangeboden. De aangeleerde vaardigheden kunnen de kinderen dan weer toepassen in de klas of thuis.

Uitdagend onderwijs in het Groeilab
Scroll naar boven